StartOm ossMatDryckKulinariska Gotland FörrätterVarmrätterDessert Varmrätter Varmratter Pepparstek - Oxfilé / krämig pepparsås / pommes frites 435:- Pepper steak - Beef tender loin / creamy pepper sauce / french fries Dryckestips: Edna Valley, Cabernet Sauvignon, Kalifornien 160:- / 635:- Lammytterfilè provencal - Råstekt potatis / vitlökssmör / rödvinssås 395:- Filet of lamb provencal- Fried potatoes/ garlic butter / red wine sauce Dryckestips: Domaine Baron de Rothschild, Bordeaux Frankrike 160:- / 635:- Klassisk wallenbergare - Potatispurè / ärtor / skirat smör / lingon 275:- Classic "Wallebergare" - Mashed Potatoes / peas /clairified butter/ lingonbarries Dryckestips: Petit Bussie, Pinot Noir, Frankrike 160:- / 635:- Torskrygg - Vitvinsås à la "crème ninon" / kokt potatis / forellrom 395:- Fillet of cod - Cream wine sauce à la "creme ninon" / boiled potatoes / trout roe Dryckestips: Trapiche, Chardonnay, Argentina 150:- / 595:- G:a Masters Köttbullar Gräddsås / potatispuré / lingon /pressgurka 235:- Classic meatballs - cream sauce / mashed potatoes / lingon berries / pickled cucumber Dryckestips: Arla Röd 25:- men det går lika bra med en vanlig bira 79:- Svamprisotto - Karl-johansvamp / kastanjechampinjon 245:- Mashroom risotto - Porcini / forest mushroom Dryckestips: Valdevani, Barbera d"Asti, Piemonte, Italien 135:-/535:- G:a Masters Södra Kyrkogatan 10 621 56 Visby Telefon: 0498-216655 E‑post: info@gamlamasters.com 2025 Visby Web Boka bord online