StartOm ossMatDryckKulinariska Gotland FörrätterVarmrätterDessert Varmrätter Varmratter Pepparstek - Oxfilé / krämig pepparsås / pommes frites 435:- Pepper steak - Beef tender loin / creamy pepper sauce / french fries Dryckestips: Edna Valley, Cabernet Sauvignon, Kalifornien 160:- / 635:- Rödvinsbräserat Lammlägg - Potatispuré / ratatouille / gremolata 325:- Red wine braised lamb shank - Potatoe puré/ ratatouille / gremolata Dryckestips: Artesis Côtes du Rhône, Frankrike 150:- / 595:- Hjortytterfilé - Potatismuffin / murkelsås / svartvinbär 395:- Filé of deer - Potatoe muffin / morels sauce / blackcurrant Dryckestips: Domaine, baron de Rothschild Bordeaux, Frankrike 160:- / 635:- Torskrygg - Bourgogne "rödvin,sidfläsk,champinjoner" / kokt potatis 395:- Cod - Bourgogne "red wine, pork, mushrooms" / boiled potatoes Dryckestips: Petit Buisse, Pinot Noir, Frankrike 150:- / 595:- G:a Masters Köttbullar Gräddsås / potatispuré / lingon /pressgurka 235:- Classic meatballs - cream sauce / mashed potatoes / lingon berries / pickled cucumber Dryckestips: Arla Röd 25:- men det går lika bra med en vanlig bira 79:- Svamplasagne - Ratatoullie / parmesan 235:- Mashroom lasagna - Ratatoullie / parmesan Dryckestips: Artesis,Côtes du Rhône, Frankrike 150:-/595:- G:a Masters Södra Kyrkogatan 10 621 56 Visby Telefon: 0498-216655 E‑post: info@gamlamasters.com 2024 Visby Web Boka bord online