Hoppa till innehåll

Förrätter

    • Forratter

    • Skagen - räkor / mayo / smörstekt bröd / pepparrot / löjrom

      195:- / 295:-

      "Toast Skagen" - shrimps / mayo / butterfried bread / horse radish / white fish roe

      Dryckestips: Wisby Pils, Gotland 95:-

    • Råbiff med klassiska tillbehör

      225:- / 375:-

      Classic steak tartar - capers / red beets / onions / egg yog / dijon mustard

      Dryckestips: Sitting Bulldog IPA, Gotlands Bryggeri 95:-

    • Kalixlöjrom med klassiska tillbehör

      395:-

      White fish roe from Kalix - Classic accoompatiments

      Dryckestips: Champagne de Saint-Marceaux Brut 155:-/645:-

    • Carpaccio på Oxfilé - vitlök / parmesan / basilika / citron

      210:-

      Carpaccio - garlic / parmesan / basil / lemon

      Dryckestips: Barbera d Àsti, Piemonte 135:- / 535:-

    • Gotländsk sparris- Hollandaisesås / löjrom

      215:-

      Local asparagus - Hollandaise sauce / bleak roe

      Dryckestips: Kuentz-Bas, Riesling, Alsace,Frankrike  160:-/635:-

    • Ramslökssoppa - Ägg / forellrom

      195:-

      Ramson soup soup - Egg / trout roe

      Dryckestips: Pierre Chainier,Sauvignon blanc. Loire,  Frankrike 160:- / 635:-

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498-216655
E‑post: info@gamlamasters.com

Skrolla till toppen