Hoppa till innehåll

Varmrätter

    • Varmratter

    • Pepparstek - Oxfilé / krämig pepparsås / pommes frites

      435:-

      Pepper steak - Beef tender loin / creamy pepper sauce / french fries

      Dryckestips: Louis Martini, Cabernet Sauvignon, Kalifornien 160:- / 635:-

    • Rödvinsbrässerat lammlägg - gräddkokt savoykål / potatispuré

      295:-

      Red wine braised lamb shank - creamy savoy cabbage / mashed potatoes

      Dryckestips: Artesis Côtes du Rhône, Frankrike 150:- / 595:-

    • Grillad svensk ryggbiff med kappa - bèarneisesås / pommes frites

      395:-

      Grilled sirloin steak - bèarnaise sauce / pommes frites

      Dryckestips: Chateau Paradis Casseuil, Bordeaux, Frankrike 160:- / 635:-

    • Stekt Hjälmargös-skirat smör / pepparrot/räkor / kokt potatis

      415:-

      Freid "hjälmar"pike-perch - browned butter / horseradish/shrimps /potatoes

      Dryckestips: Jakob Jung, Spätburgunder, Tyskland 150:- / 595:-

    • G:a Masters Köttbullar – Gräddsås / potatispuré / lingon /pressgurka

      235:-

      Classic meatballs - cream sauce / mashed potatoes / lingon berries / pickled cucumber

      Dryckestips: Arla Röd 25:- men det går lika bra med en vanlig bira 79:-

    • Sparrisrisotto/ parmesan

      235:-

      Asparagus risotto / parmesan

      Dryckestips: Riesling Österrike, 160/635

Skrolla till toppen