Varmrätter
-
-
Varmratter
-
Pepparstek - Oxfilé / krämig pepparsås / pommes frites
435:-Pepper steak - Beef tender loin / creamy pepper sauce / french fries
Dryckestips: Edna Valley, Cabernet Sauvignon, Kalifornien 160:- / 635:-
-
Lammytterfilè provencal - Råstekt potatis / vitlökssmör / rödvinssås
395:-Filet of lamb provencal- Fried potatoes/ garlic butter / red wine sauce
Dryckestips: Domaine Baron de Rothschild, Bordeaux Frankrike 160:- / 635:-
-
Klassisk wallenbergare - Potatispurè / ärtor / skirat smör / lingon
275:-Classic "Wallebergare" - Mashed Potatoes / peas /clairified butter/ lingonbarries
Dryckestips: Petit Bussie, Pinot Noir, Frankrike 160:- / 635:-
-
Torskrygg - Vitvinsås à la "crème ninon" / kokt potatis / forellrom
395:-Fillet of cod - Cream wine sauce à la "creme ninon" / boiled potatoes / trout roe
Dryckestips: Trapiche, Chardonnay, Argentina 150:- / 595:-
-
G:a Masters Köttbullar Gräddsås / potatispuré / lingon /pressgurka
235:-Classic meatballs - cream sauce / mashed potatoes / lingon berries / pickled cucumber
Dryckestips: Arla Röd 25:- men det går lika bra med en vanlig bira 79:-
-
Svamprisotto - Karl-johansvamp / kastanjechampinjon
245:-Mashroom risotto - Porcini / forest mushroom
Dryckestips: Valdevani, Barbera d"Asti, Piemonte, Italien 135:-/535:-
-