Hoppa till innehåll

Varmrätter

    • Varmratter

    • Pepparstek - Oxfilé / krämig pepparsås / pommes frites

      435:-

      Pepper steak - Beef tender loin / creamy pepper sauce / french fries

      Dryckestips: Edna Valley, Cabernet Sauvignon, Kalifornien 160:- / 635:-

    • Lammytterfilè provencal - Råstekt potatis / vitlökssmör / rödvinssås

      395:-

      Filet of lamb provencal- Fried potatoes/ garlic butter / red wine sauce

      Dryckestips: Domaine Baron de Rothschild, Bordeaux Frankrike 160:- / 635:-

    • Klassisk wallenbergare - Potatispurè / ärtor / skirat smör / lingon

      275:-

      Classic "Wallebergare" - Mashed Potatoes / peas /clairified butter/ lingonbarries

      Dryckestips: Petit Bussie, Pinot Noir, Frankrike 160:- / 635:-

    • Torskrygg - Vitvinsås à la "crème ninon" / kokt potatis / forellrom

      395:-

      Fillet of cod - Cream wine sauce à la "creme ninon"  / boiled potatoes / trout roe

      Dryckestips: Trapiche, Chardonnay, Argentina 150:- / 595:-

    • G:a Masters Köttbullar – Gräddsås / potatispuré / lingon /pressgurka

      235:-

      Classic meatballs - cream sauce / mashed potatoes / lingon berries / pickled cucumber

      Dryckestips: Arla Röd 25:- men det går lika bra med en vanlig bira 79:-

    • Svamprisotto - Karl-johansvamp / kastanjechampinjon

      245:-

      Mashroom risotto - Porcini / forest mushroom

      Dryckestips: Valdevani, Barbera d"Asti, Piemonte, Italien 135:-/535:-

Skrolla till toppen