Varmrätter
-
-
Varmratter
-
Pepparstek - Oxfilé / krämig pepparsås / pommes frites
435:-Pepper steak - Beef tender loin / creamy pepper sauce / french fries
Dryckestips: Edna Valley, Cabernet Sauvignon, Kalifornien 160:- / 635:-
-
Rödvinsbräserat Lammlägg - Potatispuré / ratatouille / gremolata
325:-Red wine braised lamb shank - Potatoe puré/ ratatouille / gremolata
Dryckestips: Artesis Côtes du Rhône, Frankrike 150:- / 595:-
-
Hjortytterfilé - Potatismuffin / murkelsås / svartvinbär
395:-Filé of deer - Potatoe muffin / morels sauce / blackcurrant
Dryckestips: Domaine, baron de Rothschild Bordeaux, Frankrike 160:- / 635:-
-
Torskrygg - Bourgogne "rödvin,sidfläsk,champinjoner" / kokt potatis
395:-Cod - Bourgogne "red wine, pork, mushrooms" / boiled potatoes
Dryckestips: Petit Buisse, Pinot Noir, Frankrike 150:- / 595:-
-
G:a Masters Köttbullar Gräddsås / potatispuré / lingon /pressgurka
235:-Classic meatballs - cream sauce / mashed potatoes / lingon berries / pickled cucumber
Dryckestips: Arla Röd 25:- men det går lika bra med en vanlig bira 79:-
-
Svamplasagne - Ratatoullie / parmesan
235:-Mashroom lasagna - Ratatoullie / parmesan
Dryckestips: Artesis,Côtes du Rhône, Frankrike 150:-/595:-
-