Hoppa till innehåll

Varmrätter

    • Varmratter

    • Pepparstek - Oxfilé / krämig pepparsås / pommes

      375:-

      Pepper steak - Beef tender loin / creamy pepper sauce / french fries

      Dryckestips: Louis M. Martini, Cabernet Sauvignon, USA 150:- / 595:-

    • Grillad Lammfilé - rostade gotländska rotfrukter / chèvre kräm / grön sparris / rödvinssky

      315:-

      Grilled Lamb fillet - roasted root vegetables /chèvre cream /green aspargus / redwine jus

      Dryckestips: Artesis Côtes du Rhône, Ogier Rhône 140:-  /555:-

    • Helstekt Rödtunga - brynt smör / friterad persilja

      325:-

      Fried Sole - browned butter / deepfried parsley

      Dryckestips: Ghost Pines, Chardonnay, USA, 145:- / 575:-

    • G:a Masters Köttbullar – Gräddsås / potatispuré / lingon /pressgurka

      225:-

      Classic meatballs - cream sauce / mashed potatoes / lingon berries / pickled cucumber

      Dryckestips: Arla Röd 25:- men det går lika bra med en vanlig bira 75:-

    • Saltbakad rotselleri - brynt smör / gotländska primörer / rostade hasselnötter

      225:-

      Salt baked celariac - browned butter / local greens / roasted hazelnuts

      Dryckestips: Alvarinho, Quinta de Soalheiro, Portugal 135:- / 535:-

x
Skrolla till toppen