Varmrätter
-
-
Varmratter
-
Pepparstek - Oxfilé / krämig pepparsås / pommes
375:-Pepper steak - Beef tender loin / creamy pepper sauce / french fries
Dryckestips: Louis M. Martini, Cabernet Sauvignon, USA 150:- / 595:-
-
Grillad Lammfilé - rostade gotländska rotfrukter / chèvre kräm / grön sparris / rödvinssky
315:-Grilled Lamb fillet - roasted root vegetables /chèvre cream /green aspargus / redwine jus
Dryckestips: Artesis Côtes du Rhône, Ogier Rhône 140:- /555:-
-
Helstekt Rödtunga - brynt smör / friterad persilja
325:-Fried Sole - browned butter / deepfried parsley
Dryckestips: Ghost Pines, Chardonnay, USA, 145:- / 575:-
-
G:a Masters Köttbullar Gräddsås / potatispuré / lingon /pressgurka
225:-Classic meatballs - cream sauce / mashed potatoes / lingon berries / pickled cucumber
Dryckestips: Arla Röd 25:- men det går lika bra med en vanlig bira 75:-
-
Saltbakad rotselleri - brynt smör / gotländska primörer / rostade hasselnötter
225:-Salt baked celariac - browned butter / local greens / roasted hazelnuts
Dryckestips: Alvarinho, Quinta de Soalheiro, Portugal 135:- / 535:-
-