Hoppa till innehåll

Varmrätter

    • Varmratter

    • Pepparstek - Oxfilé / krämig pepparsås / pommes frites

      435:-

      Pepper steak - Beef tender loin / creamy pepper sauce / french fries

      Dryckestips: Edna Valley, Cabernet Sauvignon, Kalifornien 160:- / 635:-

    • Rödvinsbräserat Lammlägg - Potatispuré / ratatouille / gremolata

      325:-

      Red wine braised lamb shank - Potatoe puré/ ratatouille / gremolata

      Dryckestips: Artesis Côtes du Rhône, Frankrike 150:- / 595:-

    • Hjortytterfilé - Potatismuffin / murkelsås / svartvinbär

      395:-

      Filé of deer - Potatoe muffin / morels sauce / blackcurrant

      Dryckestips: Domaine, baron de Rothschild  Bordeaux, Frankrike 160:- / 635:-

    • Torskrygg - Bourgogne "rödvin,sidfläsk,champinjoner" / kokt potatis

      395:-

      Cod - Bourgogne "red wine, pork, mushrooms"  / boiled potatoes

      Dryckestips: Petit Buisse, Pinot Noir, Frankrike 150:- / 595:-

    • G:a Masters Köttbullar – Gräddsås / potatispuré / lingon /pressgurka

      235:-

      Classic meatballs - cream sauce / mashed potatoes / lingon berries / pickled cucumber

      Dryckestips: Arla Röd 25:- men det går lika bra med en vanlig bira 79:-

    • Svamplasagne - Ratatoullie / parmesan

      235:-

      Mashroom lasagna - Ratatoullie / parmesan

      Dryckestips: Artesis,Côtes du Rhône, Frankrike 150:-/595:-

Skrolla till toppen