Förrätter
-
-
Forratter
-
Carpaccio - vitlök / parmesan / basilika / citron
190:-Carpaccio - garlic / parmesan / basil / lemon
Dryckestips : Barbera d`Asti, Piemonte 130:- / 515:-
-
Skagen - räkor / mayo / smörstekt bröd / pepparrot / löjrom
180:- / 285:-"Toast Skagen" - shrimps / mayo / butterfried bread / horse radish / white fish roe
Dryckestips: Wisby Pils, Gotland 85:-
-
Råbiff med klassiska tillbehör
195:- / 310:-Classic steak tartar - capers / red beets / onions / egg yog / dijon mustard
Dryckestips: Sitting Bulldog IPA, Gotlands Bryggeri 87:-
-
Löjrom från Bottenviken med klassiska tillbehör
340:-White fish roe from Bottenviken - Classic accoompatiments
Dryckestips: Moet Chandon Piccolo 20 cl. 240:-
-
Gotländsk Vit Sparris - hollandaise
210:-Local white aspargus - hollandaise
Dryckestips: Calles Riesling 140:- / 555:-
-