Hoppa till innehåll

Förrätter

    • Forratter

    • Carpaccio - vitlök / parmesan / basilika / citron

      190:-

      Carpaccio - garlic / parmesan / basil / lemon

      Dryckestips : Barbera d`Asti, Piemonte 130:- / 515:-

    • Skagen - räkor / mayo / smörstekt bröd / pepparrot / löjrom

      180:- / 285:-

      "Toast Skagen" - shrimps / mayo / butterfried bread / horse radish / white fish roe

      Dryckestips: Wisby Pils, Gotland 85:-

    • Råbiff med klassiska tillbehör

      195:- / 310:-

      Classic steak tartar - capers / red beets / onions / egg yog / dijon mustard

      Dryckestips: Sitting Bulldog IPA, Gotlands Bryggeri 87:-

    • Löjrom från Bottenviken med klassiska tillbehör

      340:-

      White fish roe from Bottenviken - Classic accoompatiments

      Dryckestips: Moet Chandon Piccolo 20 cl. 240:-

    • Gotländsk Vit Sparris - hollandaise

      210:-

      Local white aspargus - hollandaise

      Dryckestips: Calles Riesling 140:- / 555:-

x
Skrolla till toppen