Förrätter
-
-
Forratter
-
Skagen - räkor / mayo / smörstekt bröd / pepparrot / löjrom
205:- / 295:-"Toast Skagen" - shrimps / mayo / butterfried bread / horse radish / white fish roe
Dryckestips: Wisby Pils, Gotland 92:-
-
Råbiff med klassiska tillbehör
250:- / 380:-Classic steak tartar - capers / red beets / onions / egg yog / dijon mustard
Dryckestips: Sitting Bulldog IPA, Gotlands Bryggeri 95:-
-
Kalixlöjrom med klassiska tillbehör
395:-White fish roe from Kalix - Classic accoompatiments
Dryckestips: Moet Chandon Piccolo 20 cl. 295:-
-
Carpaccio på Oxfilé - vitlök / parmesan / basilika / citron
225:-Carpaccio - garlic / parmesan / basil / lemon
Dryckestips: Barbera d Àsti, Piemonte 130:- / 515:-
-
Vildfångade jätteräkor - vitlök / chili / citron
235:-Giant prawns - garlic / chili / lemon
Dryckestips: White Bulldog 98:-
-
Krämig ramslökssoppa
195:-Creamy ramsom soup
Dryckestips: Menetou Salon blanc Les Thureaux, Loire, Frankrike 160:- / 635:-
-