Förrätter
-
-
Forratter
-
Skagen - räkor / mayo / smörstekt bröd / pepparrot / löjrom
195:- / 295:-"Toast Skagen" - shrimps / mayo / butterfried bread / horse radish / white fish roe
Dryckestips: Wisby Pils, Gotland 95:-
-
Råbiff med klassiska tillbehör
225:- / 375:-Classic steak tartar - capers / red beets / onions / egg yog / dijon mustard
Dryckestips: Sitting Bulldog IPA, Gotlands Bryggeri 95:-
-
Kalixlöjrom med klassiska tillbehör
395:-White fish roe from Kalix - Classic accoompatiments
Dryckestips: Champagne de Saint-Marceaux Brut 155:-/645:-
-
Carpaccio på Oxfilé - vitlök / parmesan / basilika / citron
210:-Carpaccio - garlic / parmesan / basil / lemon
Dryckestips: Barbera d Àsti, Piemonte 135:- / 535:-
-
Atlanträkor piri piri- Grillat surdegsbröd
215:-atlantic shrimps piri piri - Grilled bread
Dryckestips: Gewürztraminer Sydtyrolen 155:-/640:-
-
Jordärtskockssoppa - Ankrillette
195:-Jerusalem artichoke soup - Duck rillette
Dryckestips: Kuentz-Bas, Riesling. Alsace, Frankrike 160:- / 635:-
-