Hoppa till innehåll

Förrätter

    • Forratter

    • Skagen - räkor / mayo / smörstekt bröd / pepparrot / löjrom

      195:- / 295:-

      "Toast Skagen" - shrimps / mayo / butterfried bread / horse radish / white fish roe

      Dryckestips: Wisby Pils, Gotland 95:-

    • Råbiff med klassiska tillbehör

      225:- / 375:-

      Classic steak tartar - capers / red beets / onions / egg yog / dijon mustard

      Dryckestips: Sitting Bulldog IPA, Gotlands Bryggeri 95:-

    • Kalixlöjrom med klassiska tillbehör

      395:-

      White fish roe from Kalix - Classic accoompatiments

      Dryckestips: Champagne de Saint-Marceaux Brut 145:-/595:-

    • Carpaccio på Oxfilé - vitlök / parmesan / basilika / citron

      210:-

      Carpaccio - garlic / parmesan / basil / lemon

      Dryckestips: Barbera d Àsti, Piemonte 135:- / 535:-

    • Mangalica skinka - Manchego / tryffelhunung / rostade mandlar

      195:-

      Mangalica ham - Manchego / truffel infused honey / roasted almond

      Dryckestips: Vilosell Tomàs Cusinè Costers del Segre 145:-/580:-

    • Burratasallad - solmogna tomater / olivolja / balsamico / rostade solroskärnor

      175:-

      Burrata salad - sun dried tomatoes / olive oil / balsamico / roasted sunflower seeds

      Dryckestips:Pierre Chainier Sauvignon blanc, Loire, Frankrike 155:- / 615:-

Skrolla till toppen