Hoppa till innehåll

Förrätter

    • Forratter

    • Skagen - räkor / mayo / smörstekt bröd / pepparrot / löjrom

      205:- / 295:-

      "Toast Skagen" - shrimps / mayo / butterfried bread / horse radish / white fish roe

      Dryckestips: Wisby Pils, Gotland 92:-

    • Råbiff med klassiska tillbehör

      250:- / 380:-

      Classic steak tartar - capers / red beets / onions / egg yog / dijon mustard

      Dryckestips: Sitting Bulldog IPA, Gotlands Bryggeri 95:-

    • Kalixlöjrom med klassiska tillbehör

      395:-

      White fish roe from Kalix - Classic accoompatiments

      Dryckestips: Moet Chandon Piccolo 20 cl. 295:-

    • Carpaccio på Oxfilé - vitlök / parmesan / basilika / citron

      225:-

      Carpaccio - garlic / parmesan / basil / lemon

      Dryckestips: Barbera d Àsti, Piemonte 130:- / 515:-

    • Vildfångade jätteräkor - vitlök / chili / citron

      235:-

      Giant prawns - garlic / chili / lemon

      Dryckestips: White Bulldog 98:-

    • Krämig ramslökssoppa

      195:-

      Creamy ramsom soup

      Dryckestips: Menetou Salon blanc Les Thureaux, Loire, Frankrike 160:- / 635:-

Skrolla till toppen