Varmrätter

    • Varmratter

    • Grillad entrecôte nyslagen béarnaise / grönsallad / rökta tomater

      315:-

      Grilled rib eye steak – bearnàise sauce / green salad / smoked tomatoes

      Dryckestips: 2014 Martini Cabernet Sauvignon, USA 130:- / 515:

    • Piggvar på ben pepparrot / friterad kapris / citronettegurka / brynt smör

      295:-

      Turbot on the bone – horseradish / deep fried capers / cucumber / browned butter

      Dryckestips: 2014 Ghost Pines, Chardonnay, USA 125:-/495:-

    • Grillade lammracks Gotländska betor & skockor / getost / grillad citron

      285:-

      Grilled lamb racks – Gotlandic beets / goat cheese / grilled lemon

      Dryckestips: 2014 Le Palé Ripasso, Italien 140:- / 555:

    • Club Sandwich

      185:-

      Club Sandwich

      Dryckestips: Krusovice, Tjeckien 72:

    • Variation på rotselleri sommarprimörer

      195:-

      Variation of Celeriac – new vegetables

      Dryckestips: 2014 Côtes du Rhône Villages, Frankrike 120:- / 475:

    • G:a Masters Köttbullar – Gräddsås / Mos / Lingon / Gurka

      195:-

      Home made meatballs with mashed potato, cream sauce, pickled cucumber, lingon berries

      Dryckestips: Arla Röd 25:- men det går lika bra med en vanlig bira 65:-

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com