Varmrätter

    • Varmratter

    • Grillad Entrecôte - Ceasarsallad / Bearnaise / Pommes Frites

      338:-

      Grilled rib eye steak - ceasar sallad / Sauce Bearnaise / french fries

      Dryckestips: Cabernet Sauvignon, Alexander Valley, USA 145:- / 575:-

    • Halstrad Regnbågsfilé - brynt soja & wasabismör / Stenhusebönor

      278:-

      Seared filet of rainbow trout - browned soya & wasabi butter, gotlandic beans

      Dryckestips: Chardonnay, Kalifornien 130:- / 515:-

    • Grillade Lammracks - stinging mojo-rojo / gotländska rotfrukter

      298:-

      Grilled lamb racks - spicy mojo-rojo / gotlandic roots & beets

      Dryckestips: Dehesa la Granja, Tempranillo, Ribera del Duero 140:- / 555:-

    • Confiterat Anklår - saltbakade rotfrukter / ramslökspuré / apelsinsky

      258:-

      Duck leg confit - salt baked roots / potato & ramson puré / orange jus

      Dryckestips: Dolcetto, Piemonte, Italien 135:- / 535:-

    • G:a Masters Vegetariska - Gotländska rotfrukter & betor / 63 gradigt ägg / friterad kapris / getost

      195:-

      Rosted roots & beets - 63 degrees egg / deep fried capers / goat cheese

      Dryckestips: Riesling, Pfalz 130:- / 515:-

    • G:a Masters Köttbullar – Gräddsås / Mos / Lingon / Gurka

      210:-

      Home made meatballs with mashed potato, cream sauce, pickled cucumber, lingon berries

      Dryckestips: Arla Röd 25:- men det går lika bra med en vanlig bira 69:-

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com