Varmrätter

    • Varmratter

    • Fläsksida - rotselleri / äpple / blodpudding / cider

      240:-

      Pork belly - rotselleri / apple / blood pudding / cider

      Dryckestips: 2014 Ripasso, Veneto, Italien 140:- / 555:-

    • Halstrad Hälleflundra - broccolino / oxsvansrisotto / rostad sky på kvisttomat

      290:-

      Seared halibut - broccolino / oxtail risotto / jus of roasted tomatoes

      Dryckestips: 2014 Coteaux de Bourgignons Pinot Noir, J Drouhin, Bourgogne, Fra. 125:- /495:-

    • Grillad Ryggbiff - kantareller / bönor från St. Tollby / citron & timjansmör

      310:-

      Grilled sirloin steak - chantarelles / local beans / thyme & lemon butter

      Dryckestips: 2013 Ca di Pian Barbera, La Spinetta, Piemonte 150:- / 595:-

    • Kvällen Vegetariska

      195:-

      Tonights Vegetarian

    • G:a Masters Köttbullar – Gräddsås / Mos / Lingon / Gurka

      195:-

      Home made meatballs with mashed potato, cream sauce, pickled cucumber, lingon berries

      Dryckestips: Arla Röd 25:- men det går lika bra med en vanlig bira 65:-

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com