Varmrätter

    • Varmratter

    • Pepparstek - Oxfilé / krämig pepparsås / glacerade gotländska morötter

      335:-

      Pepper Steak - beef tender loin / creamy pepper sauce / glaced carrots

      Dryckestips: Katherine Cabernet Sauvignon, Alexander Valley, USA 145: / 575:-

    • Smörstekt Hälleflundra - beurre blanc / forellrom / sockerärtor

      285:-

      Butter seared halibut - whit wine sauce / trout roe / sugar snaps

      Dryckestips: Columbia Chardonnay, USA 130:- / 515:-

    • Grillad Kronhjortskotlett - potatis & kanstanjemuffin / svartrötter / viltsky

      295:-

      Grilled red deer cutlet - potato & chestnut muffin / salsify / game gravy

      Dryckestips: Côte du Rhône, Rhône 130:- 515:-

    • G:a Masters Köttbullar – Gräddsås / Mos / Lingon / Gurka

      215:-

      Home made meatballs with mashed potato, cream sauce, pickled cucumber, lingon berries

      Dryckestips: Arla Röd 25:- men det går lika bra med en vanlig bira

    • Kvällens vegetariska

      195:-

      Tonight vegetarian dish

    • Svarta Tavlan

      Tonights blackboard

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com