Varmrätter

    • Varmratter

    • Helstekt Rödtunga Grenoble - rödbetor / kapris / brynt smör

      280:-

      Whole witch "Grenoble" - red beets / capers / browned butter

      Dryckestips: Ghost Pines Chardonnay, Kalifornien 130:- / 515:-

    • Gråsejrygg Bourgignone - rödvin / smålök / rökt sidfläsk / svamp

      275:-

      Filet of Saith Burgundy style - red wine / onions / smoked pork belly / mushrooms

      Dryckestips: Cuatro Pasos Menica, Bierzo 130:- / 515:-

    • Grillad svensk Entrecôte - nyslagen bearnaise / kvisttomater

      325:-

      Grilled swedish Ribeye Steak - Bearnaise sauce / cherry tomatoes

      Dryckestips: Louis Martini Cabernet Sauvignon, Sonoma 135:- / 535:-

    • Lammlägg - tryffferad potatispure / spetskål / picklade rotfrukter

      245:-

      Lamb shank - Potato puré with truffle / cabbage / pickled roots

      Dryckestips: Dehesa la Granja, Ribera del Duero, Spanien 140:- / 555:-

    • Kvällens Vegetariska

      195:-

      Tonight´s veggie dish

    • G:a Masters Köttbullar – Gräddsås / Mos / Lingon / Gurka

      205:-

      Home made meatballs with mashed potato, cream sauce, pickled cucumber, lingon berries

      Dryckestips: Arla Röd 25:- men det går lika bra med en vanlig bira 69:-

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com