Varmrätter

    • Varmratter

    • Helstekt Rödtunga - kantareller / dillslungad potatis / citron

      285:-

      Lemon Sole - chanterelles / dill potatoes / lemon

      Dryckestips: Chardonnay, Kalifornien, USA 130:- / 515:-

    • Lammlägg - brynt spetskål / rökt gotländskt sidfläsk / apple / potatispuré

      255:-

      Lamb leg - browned cabbage / smoked pork belly / apple / mashed potatoes

      Dryckestips: L ´Ermitage Rouge, Rhône 125: / 495:-

    • Grillad Entrecôte - smör på gotländs vitlök

      330:-

      Rib eye steak with accompatiments

      Dryckestips: Cabernet Sauvignon, Alexander Valley, USA 145:- / 575:-

    • Masters Clubsandwich - Kyckling / dragonmajo / sallad / rödlök / bacon

      195:-

      Clubsandwich - chicken / estragon mayonaise / salad / red onion / bacon

      Dryckestips: Eko Bulldog, Gotlands Bryggeri 84:-

    • Kvällens vegetariska

      195:-

      Tonights veggie

    • G:a Masters Köttbullar – Gräddsås / Mos / Lingon / Gurka

      215:-

      Home made meatballs with mashed potato, cream sauce, pickled cucumber, lingon berries

      Dryckestips: Arla Röd 25:- men det går lika bra med en vanlig bira 69:-

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com