Varmrätter

    • Varmratter

    • Grillad Entrecôte - svartpepparsmör - rostad tomat - ruccola

      315:-

      Grilled ribeye steak - blackpepper butter - roasted tomato - rocket salad

      Dryckestips: 2014 Ca di Pian Barbera, La Spinetta, Piemonte, Italien 150:-/595:-

    • Halstrad Kungsfisk - rökt forellrom - vermouthvelouté - romanesco

      285:-

      Seared Red Fish - smoked trout roe - vermouth sauce - romanesco

      Dryckestips: 2015 Sancerre "Les belles Dames" Loire, Frankrike 130:-/515:-

    • Grillad Hjortkotlett - trattkantareller - messmör - västerbotten - svarta vinbär

      295:-

      Grilled deerchop - chantarelles - whey - västerbottencheese - black currant

      Dryckestips: 2014 Ripasso, Veneto, Italien 140:- / 555:-

    • Kvällens Gotländska Lamm

      Dagspris

      Tonights lamb from Gotland

    • Kvällen Vegetariska

      195:-

      Tonights Vegetarian

    • G:a Masters Köttbullar – Gräddsås / Mos / Lingon / Gurka

      195:-

      Home made meatballs with mashed potato, cream sauce, pickled cucumber, lingon berries

      Dryckestips: Arla Röd 25:- men det går lika bra med en vanlig bira 65:-

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com