Förrätter

    • Forratter

    • Kräftsoppa - fisk & skaldjursterrine /brännvinsost

      150:-

      Cray fish - fish & seafoodterinne / cheese

      Dryckestips: 2017 Chablis, domaine Louis Moreau, bourgogne 135:- / 535:-

    • Lättrökt ankbröst - apelsin & morotsmajonnäs - rostade valnötter - picklade äpplen från Stenkyrka

      175:-

      Smoked duck - orange & carrot mayonnaise / roasted walnuts / pickled apples

      Dryckestips: Wisby Lager, Gotlands Bryggeri 79:-

    • Nykokt Kronärtskocka - citronsmör

      110:-

      Artichoke with lemon butter

      Dryckestips: 2017 Albarino, Rias Baixas, Spanien 130:- / 515:-

    • Skagen - räkor / smörstekt bröd / pepparrot / löjrom

      160:- 245:-

      Toast Skagen - shrimps / buttered bread / horseradish / whitefish roe

      Dryckestips: Wisby Pils, Gotlands Bryggeri, 79:- 40 cl.

    • Råbiff med klassiska tillbehör

      185:- 285:-

      Classic Steak tartar – accompaniments

      Dryckestips: Wisby Berliner, Gotlands Bryggeri 79:- 40 cl

    • Skaldjur & Kaviar, se separat tavla

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com