Förrätter

    • Forratter

    • Lökconsommè - lökmarmelad/comtékräm/timjan

      150:-

      Onion soup - comté cheese dip/onion jam/thyme

      Dryckestips: Sherry Palo Cotado, Jerez 110:-

    • Viltfångade Jätteräkor - Piri-piri/vitlök/grillat bröd

      195:-

      Giant prawns - piri piri/garlic/grilled bread

      Dryckestips: Ghost Pines Chardonnay, Kalifornien 130:- / 515:-

    • Råbiff med klassiska tillbehör

      185:- 285:-

      Classic Steak tartar – accompaniments

      Dryckestips: Sitting Bulldog IPA, Gotland + en liten stänkare rent av 82:- /100:- 4 cl.

    • Spansk Mangalicaskinka - tryffelhonung/manchego/rostade mandlar

      185:-

      Spanish cured Mangalicaham - truffle honey/manchego cheese/roasted almonds

      Dryckestips: Dehesa la Granja, Ribera del Duero, Spanien 140:- / 555:-

    • Skagen - räkor / smörstekt bröd / pepparrot / löjrom

      165:- 245:-

      Toast Skagen - shrimps / buttered bread / horseradish / whitefish roe

      Dryckestips: Wisby Pils, Gotlands Bryggeri, 79:- 40 cl.

    • Löjrom från Vänern - med klassiska tillbehör 40g.

      255:-

      White fishroe from lake Vänern - Classic accompatiments

      Dryckestips: Moet Chandon Brut Piccolo 20 cl. 210:-

    • Kvällens Skaldjur

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com