Förrätter

    • Forratter

    • Gravad, lättrökt abborre nypotatis / ägg / brynt smör

      180:-

      Marinated, lightly smoked perch - new potatoes / egg / browned butte

      Dryckestips: 2013 Christman Pfalz Riesling, Tyskland eller Wisby Kloster 130:- / 515:- 77:

    • Bellota Iberico ”Pata Negra” manchego / tryffelhonung / rostade mandlar

      205:-

      Bellota Iberico ”Pata Negra” 205:manchego / tryffelhonung / rostade mandlar

      Dryckestips: 2014 Llebre, Tomas Cusiné, Katalonien 120:- / 485:-

    • Friterat kalvbräss vermouthvelouté / picklad svamp

      175:-

      Deep fried calf ´s sweet bread – vermouth velouté / pickled mushrooms

      Dryckestips: 2015 Sancerre “Les Belles Dames”, Loire 130:- / 515:

    • Skagen – Smörstekt bröd / Citron

      1/2 150:- 1/1 225:-

      Skagen – Shrimps / mayonnaise / lemon

      Dryckestips: Wisby Pils och hemkryddad snaps 77:- / 100:

    • Råbiff med klassiska tillbehör

      1/2 185:- 1/1 280:-

      Classic Steak tartar – accompaniments

      Dryckestips: Sitting Bulldog IPA, Gotland 75:-

    • Löjrom från Kalix

      225:-

      White fish roe from Kalix

      Dryckestips: Moet Chandon Brut Piccolo 20 cl. 195:-

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com