Förrätter

    • Forratter

    • G.a Masters Skagen med kalixlöjrom

      165:- / 245:-

      Toast Skagen - shrimps / buttered bread / horseradish / whitefish roe

      Dryckestips: Wisby Pils, Gotlands Bryggeri, 79:- 40 cl.

    • Ankleverterrine - brioche / körsbär & portvinssirap / valnötter

      185:-

      Duck liver terrine - brioche / cherry & portwine syrup / walnuts

      Dryckestips: Vouvray Moelleux, Loire 120:-

    • Kalvbräss - picklade trattisar 7 vermouth velouté / friterad kapris

      175:-

      Sweetbread of veal - Pickled wild chantarells / vermouth sauce / deep fried capers

      Dryckestips: Pinot Noir, Bourgogne 135:- / 535:-

    • Råbiff med klassiska tillbehör

      195: 295:-

      Classic Steak tartar – accompaniments

      Dryckestips: Sitting Bulldog IPA, Gotland + en liten stänkare rent av 84:- /100:- 4 cl.

    • Spansk Mangalicaskinka - tryffelhonung/manchego/rostade mandlar

      190:-

      Spanish cured Mangalicaham - truffle honey/manchego cheese/roasted almonds

      Dryckestips: Lagunilla Reserva, Rioja 120:- / 475:-

    • Masters Ceasarsallad (VEG) - romansallad / grön sparris / körsbärstomat

      140:-

      Masters Ceasar sallad - roman salad / green asparagus / cherry tomatoes

      Dryckestips : Albarino, Rias Baixas 130:- / 515:-

    • Kalixlöjrom - citron / cremé fraiche / rödlök / smörstekt bröd (40 gram)

      285:-

      White fishroe from lake Kalix - Classic accompatiments

      Dryckestips: Moet Chandon Brut Piccolo 20 cl. 225:-

    • Kvällens Skaldjur

      Tonight´s Seafood

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com