Förrätter

    • Forratter

    • Trattkantarellsoppa - västerbotten / pumpa / timjan

      160:-

      Chantarelle soup - Swedish cheese / pumpkin / thyme

      Dryckestips: Sherry Palo Cotado, Jerez 110:-

    • Gratinerad halv hummer - jungfrusallad / citron

      220:-

      Dryckestips: Moet Chandon Brut Piccolo 20 cl. 210:-

    • Råbiff med klassiska tillbehör

      185:- 285:-

      Classic Steak tartar – accompaniments

      Dryckestips: Wisby Berliner, Gotlands Bryggeri 79:- 40 cl

    • Carpaccio - olivolja / pinjenötter / parmesan / citron

      180:-

      Carpaccio - olive oil / pine seeds / parmigiano cheese / lemon

      Dryckestips: Ripasso, Valpolicella 130:- / 515:-

    • Skagen - räkor / smörstekt bröd / pepparrot / löjrom

      160:- 245:-

      Toast Skagen - shrimps / buttered bread / horseradish / whitefish roe

      Dryckestips: Wisby Pils, Gotlands Bryggeri, 79:- 40 cl.

    • Nykokt Kronärtskocka - citron & parmesansmör

      115:-

      Artichoke with lemon & parmigianobutter

      Dryckestips: Albarino, Rias Baixas, Spanien 130:- / 515:-

    • Skaldjur & Kaviar, se separat tavla

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com