Förrätter

    • Forratter

    • Grön Gazpacho - ramslökskrutonger/stickklök/gröna tomater

      150:-

      Green Gazpacho - ramson croutons / spring onions / green tomatoes

      Dryckestips: 2017 Albarino, Rias Baixas, Spanien 130:-/515:-

    • Lufttorkad Mangalicaskinka-tryffelhonung-ljummen manchego-marconamandlar

      195:-

      Dried spanish mangalicaham-truffle honey-manchego cheese-spanish almonds

      Dryckestips: 2015 formiga de Vellut, priorat, Spanien 140:-/555:-

    • Kalvbräss - vermothhvelouté / ostronskivling / kapris

      175:-

      Sweet bread of veal - vermouth sauce / oyster mushrooms / capers

      Dryckestips: 2016 Crozes Hermitage, J-L colombo, Rhône, Frankrike 125:-/495:-

    • Skagen - räkor / smörstekt bröd / pepparrot / löjrom

      160:-

      Toast Skagen - shrimps / buttered bread / horseradish / whitefish roe

      Dryckestips: Wisby Pils, Gotlands Bryggeri, 79:- 40 cl.

    • Råbiff med klassiska tillbehör

      1/2 185:- 1/1 285:-

      Classic Steak tartar – accompaniments

      Dryckestips: Wisby Berliner, Gotlands Bryggeri 79:- 40 cl

    • Skaldjur & Kaviar, se separat tavla

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com