Förrätter

    • Forratter

    • Kräftsoppa - fisk & skaldjursterrine / krondill / oststång

      165:-

      Cray fish soup - terrine of sea food / dill / cheese screwer

      Dryckestips: Von Buhl Riesling, Pfalz 130:-/ 515:-

    • Kalixlöjrom - citron / cremé fraiche / rödlök / smörstekt bröd (30 gram)

      250:-

      White fishroe from lake Kalix - Classic accompatiments

      Dryckestips: Chablis, Bourgogne 135:- / 535:-

    • Råbiff med klassiska tillbehör

      195: 295:-

      Classic Steak tartar – accompaniments

      Dryckestips: Sitting Bulldog IPA, Gotland + en liten stänkare rent av 84:- /100:- 4 cl.

    • Carpaccio - liguriska oliver / basilika / vitlök / parmesan

      190:-

      Carpaccio - ligurian olives / basil / garlic / parmiggiano

      Dryckestips: Barbera d`Asti Valdevani, Piemonte 130:- / 515:-

    • Skagen - räkor / mayo / smörstekt bröd / pepparrot / löjrom

      165:- / 245:-

      "Toast Skagen" - shrimps / mayo / buttered bread 7 horse radish / white fish roe

      Dryckestips: Wisby Pils, Gotland 82:-

    • Kvällens Höstprimörer med smör

      Dagspris

      Tonight´s newly fresh vegetable with butter

      Dryckestips : Julie Riesling, Mosel 125:- / 495:-

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com