Förrätter

    • Forratter

    • Skagen - räkor / mayo / smörstekt bröd / pepparrot / löjrom

      165:- / 245:-

      "Toast Skagen" - Shrimps / mayo / buttered bread / horse radish / white fish roe

      Dryckestips: Wisby Pils, Gotland 82:-

    • Moules Marinières

      145:- / 225:-

      Moules Marinières-Sea mussels / white wine / cream / onions / herbs

      Dryckestips: Chablis, Bourgogne 135:- / 535:-

    • Masters heta Biffsallad - grillad biff (120g) /krispiga grönsaker / sesam / chili

      165:-

      Masters hot beef salad - Grilled sirloin (120g) / crispy greens /sesame /chili

      Dryckestips: Dopff Gewürztraminer, Alsace 135:- / 535:-

    • Gravat reninnanlår - granskottsmajo / lingon / friterad trattis / picklad pumpa

      175:-

      Cured reindeer inside - fir shoot mayo / lingonberry / depfried chantarelle / pickled pumpkin

      Dryckestips: Ripasso "Le Pale", Veneto

    • Råbiff med klassiska tillbehör

      195:- / 295:-

      Classic Steak tartar – accompaniments

      Dryckestips: Sitting Bulldog IPA, Gotland + en liten stänkare rent av 84:- /100:- 4 cl.

    • Kalixlöjrom - citron / cremé fraiche / rödlök / smörstekt bröd (30 gram)

      250:-

      White fishroe from lake Kalix - Classic accompatiments

      Dryckestips : Riesling Kitzeck - Sausal, Südsteiermark 135:- / 555:-

    • *Baeri Caviar - odlad fransk störkaviar 30 g. / klassiska tillbehör

      svart 795:- vit 950:-

      Baeri Caviar - cultured french sturgeon caviar / classic accompaniments

      Dryckestips: Moet Chandon Piccolo 20 cl. 225:-

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com