Förrätter

    • Forratter

    • Kammussla - blomkål x 3 - spansk blodkorv - tryffel

      175:-

      Scallops - cauliflower x 3 - Spanish blood sausage - truffle

      Dryckestips: 2014 Columbia Chardonnay, Whashington State, USA 125:- / 495:-

    • Gravat Reninnanlår - klosteröl - kavring - granskottskräm - lingon - ekskivling

      185:-

      Cured Reindeer Topside-local beer-dark rye bread-spruce shoots cream-lingon berries-shitake

      Dryckestips: 2016 Côte du Rhône Artesis, Ogier, Rhône, Frankrike 125:/495:-

    • Moules Marinieres (efter tillgång)

      1/2 150:- 1/1 225:-

      Steamed Clams in white wine and garlic (if available)

      Dryckestips: 2015 Chablis, Blason, Bourgogne 125:- / 495:-

    • Nykokt Kronärtskocka med smör

      110:-

      Newly boiled artichoke with butter

      Dryckestips: Wisby Weisse 79:-

    • Skagen – Smörstekt bröd / Citron

      1/2 150:- 1/1 225:-

      Skagen – Shrimps / mayonnaise / lemon

      Dryckestips: Wisby Pils och hemkryddad snaps 77:- / 100:

    • Råbiff med klassiska tillbehör

      1/2 185:- 1/1 285:-

      Classic Steak tartar – accompaniments

      Dryckestips: Sitting Bulldog IPA, Gotland 75:-

    • Löjrom från Kalix

      225:-

      White fish roe from Kalix

      Dryckestips: Moet Chandon Brut Piccolo 20 cl. 195:-

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com