Förrätter

    • Forratter

    • Ramslökssoppa-vaktelägg-serranocrisp

      155:-

      Ramson soup-Quayle eggs-serrano crisp

      Dryckestips: 2016 Pinot Grigio, Alto Adige, Italien 125:-/495:-

    • Lufttorkad Mangalicaskinka-tryffelhonung-ljummen manchego-marconamandlar

      195:-

      Dried spanish mangalicaham-truffle honey-manchego cheese-spanish almonds

      Dryckestips: 2015 Mineral, Montsant, Spanien

    • Carpaccio-Masters gotländska pesto-parmesan

      195:-

      Carpaccio of filet of beef-Homemade gotlandic pesto-parmigiano cheese

      Dryckestips: 2015 Barbera d Ásti Valdevani, Piemonte, Italien 125:-/495:-

    • Halstrad Kungskrabba-kavring-nässelmajo-forellrom-picklat grönt

      215:-

      Seared legs of King Crab-rumbles of rye bread-nettle mayo-trout roe-pickled greens

      Dryckestips: Wisby Klosteröl, Gotlands Bryggeri, 79:- 40 cl.

    • Kalixlöjrom med tillbehör

      260:-

      White fish roe from kalix

      Dryckestips: 2016 Chablis Bourgogne 130:-/515:-

    • Skagen – Smörstekt bröd / Citron

      1/2 150:- 1/1 225:-

      Skagen – Shrimps / mayonnaise / lemon

      Dryckestips: Wisby Pils och hemkryddad snaps 77:- / 100:

    • Råbiff med klassiska tillbehör

      1/2 185:- 1/1 285:-

      Classic Steak tartar – accompaniments

      Dryckestips: Sitting Bulldog IPA, Gotland 82:-

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com