Förrätter

    • Forratter

    • Kräftsoppa - kräftor / krondill / brännvinsost

      150:-

      Cray fish soup - cray fish / dill / cheese

      Dryckestips: 2014 Columbia Chardonnay, Whashington State, USA 125:- / 495:-

    • Tartar på havsöring - äpple/ forellrom / kavring / sjökorall / vichyssoise

      175:-

      Tartare of wild salmon - apple / trout roe / bread crumbs / samphire / vichyssoise

      Dryckestips: 2013 Christman Pfalz Riesling, Tyskland 130:- / 515:- eller Wisby Kloster 77:-

    • Friterat kalvbräss - skogssvamp / duxelle / velouté

      175:-

      Deep fried calf ´s sweet bread – mushrooms / duxelle / velouté

      Dryckestips: 2015 Sancerre “Les Belles Dames”, Loire 130:- / 515:

    • Skagen – Smörstekt bröd / Citron

      1/2 150:- 1/1 225:-

      Skagen – Shrimps / mayonnaise / lemon

      Dryckestips: Wisby Pils och hemkryddad snaps 77:- / 100:

    • Råbiff med klassiska tillbehör

      1/2 185:- 1/1 285:-

      Classic Steak tartar – accompaniments

      Dryckestips: Sitting Bulldog IPA, Gotland 75:-

    • Löjrom från Kalix

      225:-

      White fish roe from Kalix

      Dryckestips: Moet Chandon Brut Piccolo 20 cl. 195:-

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com