Skip to content

Förrätter

    • Forratter

    • Rostad Lökconsommé - sobrasada / manchego kräm

      160:-

      Roasted onion consommé - spanish sausage / manchego cream cheese

      Dryckestips: Sancerre, Loire 145:- / 575:-

    • Moules Marinières

      165: / 235:-

      Moules Marinières-Sea mussels / white wine / cream / onions / herbs

      Dryckestips: Chablis, Bourgogne 145:- / 575:-

    • Lättrökt Ankbröst - päron chutney / tranbärssirap / rostade valnötter

      175:-

      Lightly smoked duck breast - pear chutney / cranberry syrup / roasted walnuts

      Dryckestips: Dopff Gewürztraminer, Alsace 135:- / 535:-

    • Skagen - räkor / mayo / smörstekt bröd / pepparrot / löjrom

      165: / 245: -

      "Toast Skagen" - Shrimps / mayo / buttered bread / horse radish / white fish roe

      Dryckestips: Wisby Pils, Gotland 82:-

    • Råbiff med klassiska tillbehör

      195:- / 295:-

      Classic Steak tartar – accompaniments

      Dryckestips: Sitting Bulldog IPA, Gotland + en liten stänkare rent av 84:- /100:- 4 cl.

    • Kalixlöjrom - citron / cremé fraiche / rödlök / smörstekt bröd (30 gram)

      250:-

      White fishroe from lake Kalix - Classic accompatiments

      Dryckestips : Riesling Kitzeck - Sausal, Südsteiermark 135:- / 555:-

    • *Baeri Caviar - odlad fransk störkaviar 30 g. / klassiska tillbehör

      svart 850:- vit 950:-

      Baeri Caviar - cultured french sturgeon caviar / classic accompaniments

      Dryckestips: Moet Chandon Piccolo 20 cl. 225:-

X

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com

Scroll To Top