Förrätter

    • Forratter

    • Vårens krämiga primörsoppa - vaktelägg / forellrom

      150:-

      Creamy spring soup - quail eggs / trout roe

      Dryckestips: Sancerre, Loire 140:- / 555:-

    • Gotländsk sparris efter tillgång

      Dagspris

      Gotlandic Aspargus by access

    • Dubbelrökt ankbröst - körsbär / valnötter / äpple / selleri

      175:-

      Double smoked duck breast - cherries / walnuts / apple / celery

      Dryckestips: Rizieri, Dolcetto, Piemonte 135:- / 535:-

    • Råbiff med klassiska tillbehör

      185:- 285:-

      Classic Steak tartar – accompaniments

      Dryckestips: Sitting Bulldog IPA, Gotland + en liten stänkare rent av 82:- /100:- 4 cl.

    • Spansk Mangalicaskinka - tryffelhonung/manchego/rostade mandlar

      185:-

      Spanish cured Mangalicaham - truffle honey/manchego cheese/roasted almonds

      Dryckestips: Lagunilla Reserva, Rioja 120:- / 475:-

    • Skagen - räkor / smörstekt bröd / pepparrot / löjrom

      165:- 245:-

      Toast Skagen - shrimps / buttered bread / horseradish / whitefish roe

      Dryckestips: Wisby Pils, Gotlands Bryggeri, 79:- 40 cl.

    • Löjrom från Vänern - med klassiska tillbehör 40g.

      255:-

      White fishroe from lake Vänern - Classic accompatiments

      Dryckestips: Moet Chandon Brut Piccolo 20 cl. 210:-

    • Kvällens Skaldjur

      Tonight´s Seafood

G:a Masters
Södra Kyrkogatan 10
621 56 Visby
Telefon: 0498 - 21 66 55
E‑post: info@gamlamasters.com